Hvordan påvirker farger oss

I Yttervik kan du sammen med kollegaer eller venner få innsyn i hvordan farger påvirker oss privat og i jobb. Kanskje kan bedriftens logo vise dere hvem dere er og hvorfor dere opptrer slik dere gjør.  I næringslivet kan fargeanalyse støtte prosessen med å tiltrekke seg kunder og brukes i markedsføring, teambygging blant de ansatte, og å skape felles velvære. Dette kan dere finne ut sammen med Marit.

Marit er Naturterapeut NNH: Kinesiolog og Ki-terapeut.  Colour Mirrors fargeterapeut og lærer. Norsk distributør for Colour Mirrors produkter. Eier og driver enkeltperson-foretaket Fargetuva og har vært selvstendig næringsdrivende siden 1981.

Fra 1996 har Marit drevet som terapeut på heltid, og har samtidig undervist på mange kurs innen personlig utvikling og det å ta vare på egen helse, d v s undervist i kinesiologi, fargeterapi, kosthold og ernæring og bruk av urter som «medisin», reiki-healing m.fl. Har kreert og bygd opp, sammen med ektefelle Torgeir, Fargehagen besøkshage og Fargetuva Hage/park som er en arena for naturopplevelser og terapi.