Trugetur hos Mokk gård

Mokk gård i Steinkjer kommune er en tradisjonsrik fjellgård. Den ligger i naturskjønne omgivelser tett oppunder snaufjellet, på grensen til Blåfjella – Skjækerfjella nasjonalpark.

Her kan du bli med på en guidet trugetur i variert og spennende turterreng. Truger er lett å gå på, og nærheten til naturen blir enda sterkere enn på ski. Turene kan gjennomføres på dagtid, i skumringen, eller på kveldstid med hodelykt. Det er en flott og spennende opplevelse når vi følger et tilfrosset bekkeløp gjennom kalksteinsformasjoner og forbi frosne fossefall.
I løpet av turen vil dere også få servert varm drikke og noe å spise.

Trugene kan også leies uten guide.

Overnatting og servering
Mokk gård tilbyr også overnatting for små og store grupper i hovedhuset, som har 40 sengeplasser fordelt på 2, 3 og 4-mannsrom. Rommene har enkel standard, med dusjer og toaletter på gangen. Det særegne, over 100 år gamle huset, har videre en stor og koselig peisestue, spisesal og romslig kjøkken. På bestilling serveres middag, frokost eller andre måltider. Lokale råvarer brukes ofte i matlagingen og Mokk gård er sertifisert som Norsk Økoturismebedrift.

Praktisk informasjon: Min. antall 4 personer. Pris: Kr. 290,- pr. voksen, barn kr. 200,-. Tidsbruk: 2 -3 timer. Servering underveis, varm drikke og nogo attåt.