Nordheim kurs og konferansested

  • Kurs/konferanser
  • Overnatting
  • Selskapslokaler

OM Nordheim kurs og konferansested

Nordheim ligger idyllisk til i Øvre Ogndal ved innfallsportalen til Norges geografiske midtpunkt og Blåfjella- Skjækerfjella nasjonalpark. Fra Steinkjer er det ca 30 minutters kjøring i naturskjønne omgivelser før du er fremme.

Nordheim leies primært ut som et ubetjent anlegg, men servering av mat og tilrettelegging av aktiviteter kan organiseres ved behov. Vi samarbeider med lokale kokker som legger vekt på kortreist, lokal mat. Nordheim ligger skjermet og idyllisk til, omgitt av flott natur. Vei helt inn til eiendommen.

Kurs/konferanser

Legg ditt møte eller kurs hos oss. Her er dere fri for forstyrrelser, omgitt av vakker natur.

Vi har nytt konferanserom med plass til 40 personer. 63 sengeplasser fordelt på totalt 16 rom, moderne sanitæranlegg med bl.a. 9 dusjer i 5 forskjellige rom i bygget og totalt 10 toaletter plassert på sju steder i bygningsmassen. Ett av disse er tilpasset rullestolbrukere (Dusj og toalett).

Stedet kan leies betjent eller selvbetjent. Vi har to storkjøkken som dere kan benytte.

Vi har 2 stk helårs lavvoer med ovn, plass til 10 stk i hver lavvo. I tillegg har vi badestamp, veranda med 45 sitteplasser. På sommerhalvåret settes det opp ett større telt (ca 70kvm) tiltenkt uteservering. I samme område er det også en utendørs danseplatt med scene.  Ønsker dere andre aktiviteter tilrettelegger vi for dette også.

Overnatting

Vi har 63 sengeplasser fordelt på 16 rom. Vi har også 2 separate storkjøkken hvor dere kan lage mat hvis dere ønsker selvhushold. Hvis ønskelig kan vi servere mat.

Det er vei helt til døren og Norheim ligger flott til i vakker natur.  Uteområdet har stor plen med egen fiske / badedam, badestamp, flotte turmuligheter både sommer og vinter, danseplatt med scene, grillplass og 2 stk helårs lavvoer med vedfyring med plass til inntil 10 pers i hver lavvo. Her har dere alt dere trenger for et flott opphold hos oss.