Rølia

  • Kurs/konferanser
  • Selskapslokaler
  • Servering

OM Rølia

Rølia ligger vakkert og fritt til i Henning, 8 km øst for Steinkjer.
På kårenden i den gamle trønderlåna fra slutten av 1700-tallet drives en koselig gårdskafe; «Kåreinnin Kaffe» hvor all baksten er laget med gamle kornsorter. Hit kan du også komme på dagsmøter og andre arrangementer. Finstua i låna kan også brukes som møtelokale og spisesal. Lokalene passer for opptil 25-30 personer. På gården dyrkes økologisk korn. Overnatting tilgjengelig.
Et jordnært, generøst og begeistret vertskap ønsker deg velkommen!

Kurs/konferanser

I den trivelige trønderlåna i Rølia har vi et artig møtelokale på «Kåreinnin». Noen ganger er det kafe her, noen ganger møter. «Kåreinnin» kan raskt gjøres om til det vi trenger- og rommer fint opptil 25-30 personer. Finstua i låna kan også brukes til grupperom, eller møterom.

Servering

Jordnært, generøst og begeistret – slik er Rølia, vertskapet og maten. Menyen blir til etter hva slags råvarer vi har tilgang på – helst økologiske, kortreiste og ureiste, slik som elgen som skytes i skogen like bak gården, molta som blir plukket på Henningvola, eller melet fra kornet som dyrkes på åkrene rundt oss. Vi er inspirert av gamle dager; tradisjonelle retter, gammeldagse desserter, enkle råvarer og rene smaker preger maten hos oss i Rølia. Spesielt stolt er vi av over det gode brødet, bakt av gamle kornsorter, som du finner på bordet nesten uansett hva slags mat som serveres

«Kåreinnin Kafe» -en liten gårdskafe på kårenden i trønderlåna. Trivelig atmosfære med gammelt interiør. All baksten bakes av gamle kornsorter, og her serveres dagens matbit, håndverksbrød, kaker og desserter. Sosial og artig møteplass.