Steinkjer Kommuneskoger – Ogndalsbruket KF

  • Aktiviteter
  • Overnatting
  • Selskapslokaler

OM Steinkjer Kommuneskoger – Ogndalsbruket KF

Steinkjer kommuneskoger – Ogndalsbruket KF tilbyr gratis fiske med stang og oter i over 50 vann i Steinkjer – og har flere utleiehytter som kan leies via rådhuset på Steinkjer, Visit Innherred eller direkte på www.inatur.no.

Steinkjer kommuneskoger er også en aktiv part når det gjelder å tilrettelegge turer i og rundt Norges geografiske midtpunkt og Blåfjella–Skjækerfjella nasjonalpark.

Å kombinere en tur inn til Norges geografiske midtpunkt med overnatting i en av utleiehyttene (enkelte også med tilgang til båt og gratis garnrett) åpner for flere dagers villmarksopplevelser i den Trønderske naturen.

For den jaktinteresserte er kommuneskogens områder intet mindre enn et eldorado. Storviltjakt på elg er særdeles populært og våre jaktvald leies ut i fireårsperioder etter loddtrekning.

Steinkjer kommuneskoger er medlem av Norsk Økoturismeforening

Aktiviteter

Overnatting

Vi har flere utleiehytter som leies ut til en rimelig penge. Enten du ønsker deg langt til fjells eller vil oppleve fjelluften fra en hytte ved bilvei, har vi alternativer det er verdt å se nærmere på. Alle hyttene leies ut fullt utstyrt og her er det mulig å ta med seg en venn eller seks for hyggelig selskap.

Våre hytter er:
Skjækerosstua: 12 km fra vei, ved vann med båt, god standard og 8 sengeplasser
Lågvassbua: 10 km fra vei, ved vann med båt, god standard, en selvbetjent hytte med 4 sengeplasser og en utleiehytte med 7 sengeplasser
Lustadstua: Ved vei og vann, god standard og 6 sengeplasser. Hytta er tilrettelagt for handikapende om sommeren.
– Østersletta: Ved vei (6 km ubrøyta skogsbilvei), 1 km fra vann, jakthytte med enkel standard og 7 sengeplasser.

Book ønsket hytte på inatur.no eller visitinnherred.com