Om oss

Vi er 6 bedrifter  i Steinkjer som samarbeider og tilbyr natur og kulturbaserte produkter og opplevelser.

Medlemmene i Norges Midtpunkt er: Hatlingsetra, Kulturgården Bjerkem, Mokk gård, Rølia, Yttervik og Steinkjer kommuneskoger – Ogndalsbruket KF

På våre nettsider finner du informasjon om våre produkter slik at du kan planlegge dine opplevelser i og omkring Norges geografiske midtpunkt. Eksempler på produkter vi tilbyr er: fiske, vandring, grotteturer, kanopadling, økologisk mat, fortellerstunder, danseopplevelser, kafe, teambuilding, kurs, folkedans og seteropplevelser. Vi tilbyr også lokaler for grupper, arrangement og møter med servering og overnatting.

Kontakt Visit Innherred for en skreddersydd og spennende opplevelsespakke etter dine egne ønsker og behov.

Mokk gård og Steinkjer kommuneskoger – Ognadalsbruket KF 0g Kulturgården Bjerkem er sertifisert som Norsk Økoturismebedrift.  Sertifiseringen innebærer ikke bare omfattende miljøtiltak, men også tydeliggjøring av lokal kultur, historie og mattradisjoner. Foreningen Norsk Økoturisme sertifiserer reiselivsbedrifter som har en gjennomgående sterk og helhetlig miljøprofil, et synlig og deltakende vertskap og opplevelser som beriker både kropp og sjel, uten at de forringer natur eller lokalsamfunn.